vrijdag 7 juni 2019

OPEN TUIN OP PINKSTER MAANDAG 10 JUNI. ONTDEK DE LEVENDE TUIN MET AL VEEL KLEUR EN GEUR.


De imkers met demo kast, de beeldhouwster met haar expositie zijn aanwezig.

U ziet een zeer sfeervolle verzorgde tuin, met de juiste hoeveelheid natuurlijke kunst. Er is een grote diversiteit aan bomen en heesters, de vaste planten laten een explosie van een overtreffende bloeiwijze  zien. bij warm weer ziet u vlinders en insecten. U hoort de verschillende fluitconcerten van diverse vogels. en bovenal het is de tijd van de rozen, niet alle rozen geuren.

29 mei   Een deel van de Moschata rozenrand in de bloemenwei bij de paddenpoel.

In het natuurlijke gedeelte rondom de paddenpoel, bloeien veel  grassen en wilde bloemen en ruikt u geurende Moschata rozen. Een oase van rust, om hier te vertoeven, buiten het gekwaak van de groene kikkers om.

30 mei    1 van de 5 stralen siergrassen borders, gemengd met vaste planten.
De sneeuw op de grond is de bloesem van de  Pseudo Robinia

Vorig jaar hebben wij wat aanpassingen verricht, enkele borders zijn opnieuw ingericht.
De siergrassen borders staan met vaste planten gecombineerd, een groot succes vindt Wim, komt u kijken en geniet van de kleurrijke stralen.


29 mei
29 mei recycle tuin
Tevens ziet u  dit jaar de expositie van beeldhouwster Karin Zuijidwijk, zij is aanwezig op deze dag om uitleg te geven aan hen die daar interesse in hebben.

Kortom, door de diversiteit is er veel om van te genieten. 
Geniet van de rust en sfeer op één van de vele zit plekken onder het genot van koffie of thee met heerlijk appelgebak bij de vijver of de paddenpoel.

Vanaf 10 pers. kunt u met afspraak de tuin ook op andere tijdstippen bezoeken.

Imkerij ’t Beggelder  Lucy en Edwin zullen ook aanwezig zijn met hun demonstratiekast en er is  smaakvolle Meihuus honing te koop.

Wij hopen u te ontmoeten in de tuin, misschien tot dan?
Groene groet, Wim en Yvonne Duitshof