zondag 6 juni 2021

Welkom op zondag 13 juni. Dit is het laatste jaar dat wij open-tuin zondagen organiseren.

 

6 juni 2021

 
U ziet een grote zeer sfeervolle verzorgde tuin, met een grote diversiteit van bomen en heesters. De vaste planten laten een explosie zien, daar bovenuit dansen de Alliums en de rozen staan op springen op moment van schrijven. 

Naast alle groene elementen, zullen er naast de eigen kunst, glas objecten van Glasfusing Achterhoek geexposeerd worden.

Bij warm weer ziet u vlinders en veel insecten. U hoort de verschillende fluitconcerten van diverse vogels. De Torenvalken zijn er dit jaar ook weer, de jonge torenvalken worden gevoerd. Wie weet kunt u ze zien uitvliegen?

 
In het natuurlijke gedeelte rondom de paddenpoel, hoort u het gekwaak van de groene kikkers. Er bloeien veel grassen en wilde bloemen in de kleurrijke bloemen weide en u ruikt geurende Moschata rozen. Een oase van rust, om hier te vertoeven. Tevens staan er in de bloemen-wei houtsculpturen van Boom Kunstenaar Hans Nijmeijer.

 

Kortom, door de diversiteit is er veel om van te genieten. 

Geniet van de rust en sfeer op één van de vele zit plekken onder het genot van koffie of thee met heerlijk appelgebak bij de vijver of de paddenpoel.

Vanaf 10 personen kunt u met afspraak de tuin ook op andere tijdstippen bezoeken.

Imkerij ’t Beggelder  Lucy en Edwin zullen ook aanwezig zijn met hun demonstratiekast en er is  smaakvolle Meihuus honing te koop.

Wij hopen u te ontmoeten in de tuin, misschien tot dan?

Groene groet, Wim en Yvonne Duitshof